Skip to main content

Lirik Lagu 'Fear' - SEVENTEEN, Serta Terjemahan Bahasa Indonesia

Lirik Lagu 'Fear' - SEVENTEEN, Serta Terjemahan Bahasa Indonesia


Lirik Lagu 'Fear' - SEVENTEEN, Serta Terjemahan Bahasa Indonesia

SEVENTEEN anak laki-laki band Korea Selatan telah merilis lagu terakhir "Takut", Senin (16/09/2019).

Sehari setelah rilis, lagu video klip "Takut" SEVENTEEN telah ditonton lebih dari 2,3 juta kali di YouTube.

Berikut Takut Lirik - Seventeen

Neon Nae gieogeul jiwoya dwae Aku racun
Aku tahu aku tidak tahan lagi
Yeongwonhan Geon of eopsdan Geol
Almyeonseodo kkeutnael eopseo Syéh sudo
Ngawartosan naon rék

Neoege of sipdeon
Maeumi ohiryeo deo nal sangcheo Diego ISSEO

Naneun wiheomhae Neomu jidokhae
Nae jinsimbodan nalkaroun jinsiri jungyohae

Simkuring ngagaduhan mun meunang kaluar
Abdi teu tiasa ragu deui
Sagalana geus kulawu
Nan Nae hwansang doryeonae Domang
Dogi beonjyeo GAGI Jeon
Simkuring ngagaduhan mun meunang kaluar

GeoBI na kkaeji moshae TTO geojismareul hae
Nae gieokmajeo muldeulgo ISSEO
Mangga orok neon naegeseo mulleoseoya hae
Batur ngawartosan naon atuh

Neon Nae gieogeul jiwoya dwae I racun
Kuring nyaho kuring moal bisa nyandak eta deui
Kuring seoneul neomji Moshe Nareul saranghaejwo
Cara abdi resep jalan kuring suka

Gyesokhae banbokhae nappeuge
Oh saranghae TTO huhoehae

Ireohge neoreul wiheome
Sarta tteuge Hago sipji anhaa

Nae dogeun pieona tongjeungeun gipeun BAM
Nae jinsimeun sagala jinsireul oemyeonhaneun geonga

Kaluar tina pikiran kuring
moshae gamdang NADO NAEGA GeoBI SEO
Jinsiri Nareul of nwasseo
Jinsimdo muldeureoseo
Gyeolguk neodo jeojeo deureo
Byeonhalkka duryeowo

GeoBI na kkaeji moshae TTO geojismareul hae
Nae gieokmajeo muldeulgo ISSEO
Mangga orok neon naegeseo mulleoseoya hae
Batur ngawartosan naon atuh

Neon Nae gieogeul jiwoya dwae I racun
Kuring nyaho kuring moal bisa nyandak eta deui
Kuring seoneul neomji Moshe Nareul saranghaejwo
Cara abdi resep jalan kuring suka

Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Cara abdi resep jalan kuring suka

Gyesokhaeseo banbokdoeneun maldeul
Neoro meomchwobeorin gasado
eonjenga eonjenga

Ieu cinta onmome peojin
Nae Nae modeun Sieun of sangcheo
Maeil NAEGA neoro apado
Cara abdi resep jalan kuring suka

Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Cara abdi resep jalan kuring suka

Tarjamahan lagu Indonésia "Fear" tujuh belas

Anjeun kudu mupus mémori diri, abdi éta racun
Kuring nyaho, abdi teu tiasa nyandak henteu langkung

Aya pernah naon bae anu langgeng
Sanajan kuring nyaho kuring moal bisa rengse enya
(Ngabejaan ka kuring naon rék)

Abdi hoyong masihan ka anjeun
Kuring ngarasa, sabalikna, éta goréng

Abdi bahaya, jadi pikareueuseun
Kabeneran aya leuwih penting batan perasaan leres

kudu balik
Abdi teu tiasa ragu
Sagalana robah kana abu
Kuring kudu kabur lamunan ieu
Méméh nyebar racun
kudu balik

Sigana mah teu bisa meunang nepi deui kuring bohong
Malah pikirankupun kainféksi
Kuring punten, anjeun kudu cicing jauh ti kuring
Batur ngawartosan, naon atuh

Anjeun kudu mupus mémori diri, abdi éta racun
Kuring nyaho, abdi teu tiasa nyandak henteu langkung
Wates nu teu bisa diliwatan ku aya, Abdi bogoh
Cara abdi resep eta, abdi suka

Agnes sababaraha kali jadi macet
Abdi bogoh ka anjeun dzat I regretted balik

Kawas ieu, anjeun dina bahaya
Kuring teu rék muka panon anjeun, eta

Racunku sumebarna, jeung nyeri dina wengi deepening
quest kuring, naha anjeun malire quest kuring nu?

Kaluar tina pikiran kuring
Abdi teu bisa ngadalikeun eta, sabab abdi sieun
Kabeneran aya patali
Kabeneran geus ema, antukna nu jadi drenched
Ieu bakal robah? Aku bener sieun

Sigana mah teu bisa meunang nepi deui kuring bohong
Malah pikirankupun kainféksi
Kuring punten, anjeun kudu cicing jauh ti kuring
Batur ngawartosan, naon atuh

Anjeun kudu mupus mémori diri, abdi éta racun
Kuring nyaho, abdi teu tiasa nyandak henteu langkung
Wates nu teu bisa diliwatan ku aya, Abdi bogoh
Cara abdi resep jalan kuring suka

Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Wuh uh uh huh eh huh uh uh
Cara abdi resep jalan kuring suka

Agnes, kecap-terusan
Malah lirik ayat eta maneh kusabab impasse nu
Hiji poé, hiji poé

Ieu asih nu nyebar di sakuliah awak
Kabéh takwa mah, tatu dina haté abdi
Saban poé kuring
Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar